Het merk van de laserpen

Zelfs de batterij en de duim-schakelaar voelt goed gemaakt. De 3000mW laserpen is een mooi wit licht. Ik kan zien hoe de mensen zijn onder de indruk van de helderheid. Ik moet er ook rekening mee dat de batterij in de Fenix is er voor maanden, het is de blauwe laser die ik draag in mijn rugzak. De JETLASERS was merkbaar helderder dan die, zoals verwacht. Ik heb twee nadelen voor mij, die meer pet foppe dan wie dan ook. De eerste is de vierkante balk. Ik weet alleen niet voor zorgen. Heeft het invloed op de functionaliteit of de helderheid? Het was een beetje kleiner dan ik had verwacht. Het is een mooi formaat om te gooien in een rugzak.

Nu zou ik koop deze blauwe laser pointer weer? Echter, ik zou willen dat het bekend is dat ik het gevoel dat deze lichten zijn op geen enkele wijze 3000 mW. Dat is de manier waarop ze het doen met de multi-functie. Het drukken van de duim de knop eenmaal indrukt, draait het op hoog. Nogmaals op de toets drukken om het uit te schakelen. Op een derde keer draait het op laag. 4e keer uit. 5e keer de strobe. 6e keer uit. Dan begint de kringloop opnieuw. Dus wat betekent dit? Nou als ik weer op de blauwe laser en gebruik het op een hoge dan is het prima. Echter, als ik terug gaan en moet het opnieuw en zet het dan op lage. Ik wou dat ze zou komen met een andere oplossing. Misschien is het omzetten van een schakelaar op het vat om het te vergrendelen in welke stand u ook kiest.

Ik ben bij de luchtmacht en dit gebruiken om te controleren de motor begint op C-17-vliegtuigen. Ik heb al de aanbeveling deze aan mijn collega-piloten na enkele dagen van gebruik. Voor de mensen die klagen over het zien van het plein diode of whatnot wanneer het is gericht naar beneden, zeg ik: who cares! Dit 5000mW laserpen reikt uit!!! Ik vind het leuk dat het werkt met een 18650 batterij. Het heeft een Hoge, een Lage en een Stroboscoop Stand. Ik heb het in de hand als ik ‘ s avonds uit, ik houd de gefocuste straal op slechts in het geval, want het zal blind als scheen in de ogen van iemand. Ik vond dit een laserpen, maar moest terug. Om een laserpen, je moet druk op de knop een tweede keer. Ze zien er allebei bijna identiek met alleen een klein verschil in de lens hood en de achterste schroef dop.

In het kijken naar de foto ‘ s de kracht van het apparaat werd afgebeeld zeer goed. In werkelijkheid zijn aangekomen zijn kracht is aanzienlijk minder. De andere grote ding is, customer service, ik heb contact met hen over dit, denken misschien dat ik een zwerver model of iets. Het werpt een straal licht op de dingen meer dan 100 meter afstand. De constructie is solide. De bottom line is dat de groene laserpen is badass en de service is voorbeeldig. Ik probeerde ze op het werk een shift, het past in een vervoerder die ik op mijn riem. Stapt uit de auto, zag ik dat de sterkste laser was in de strobe modus. Ik draaide het uit en ging over mijn bedrijf te denken ik moet het hebben van depressieve de staart cap-knop. Een paar minuten later, zag ik hem weer. Ik controleerde de speling tussen de staart cap en niets was zelfs dicht bij het raken. Misschien heb ik gewoon gekregen een slechte optie, maar het is nutteloos voor mij in mijn lijn van werk, als het gaat van zichzelf of onbetrouwbaar is.

De knop heeft ook de neiging te zetten wanneer u probeert om hem in je zak, niet goed voor de batterij. Ik kreeg een "beetje" defect apparaat. Ik zal gewoon kopen een andere, betere kwaliteit laserpen. Ik ben een gepensioneerde officier vrede in Texas en samen met een tactisch mes en mijn verborgen voeren wapen, dragen dit weinig licht als deel van mijn dagelijks gebruik gear. Het is gemakkelijk om in actie en geeft veel licht voor zo ‘ n kleine verpakking. Ik van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek om te upgraden van hun persoonlijke-kit. Onze familie gebruikt voor de jacht en visserij. Ik zou aanraden deze groene laserpen voor iedereen die buiten is mogelijk op plaatsen waar water aanwezig is.

2000mW laserpen

Ik ben 100% tevreden met deze 2000mW laserpen! Kwaliteit is beter dan de meeste in de prijsklasse. Ik denk dat de 2000mW (250, of wat hun reclame) is op een rek. Misschien als de batterijen zijn gloednieuw met een volle 100% opgeladen is of een lithium-ion dan misschien heel misschien kon je zien dat nummer. Het bedrijf houdt sturen van e-mails. Ik heb genoeg tijd had om mijn 2 cent tot slot, dus hopelijk zullen ze stoppen. Met al dat gezegd, niemand noemt het ongelooflijk SCHERPE scheermesjes aan het einde. Het is serieus scherp.

Leave a Reply