De leverancier van de laser pointer

De verkoper reageerde op mijn review door het sturen van een set van groene laserpennen met een andere batterij houder. Ze waren zeer responsief. Ze willen dat de klant tevreden is. Het originele batterij houder was crème-wit; de bijgewerkte bestanden (die werken met Duracell, Diehard, en Walgreen batterijen – ik heb geprobeerd de verschillende merken die ik in huis had) zijn zwart. Ik heb ze gebruikt een paar keer. Ik gebruikte één op zoek naar kleine onderdelen in mijn auto stam de andere nacht, en het was erg handig. Deze set van laserpennen kwam snel en in goede staat stevig in haar retail doos. Dit pakket is een goede optie voor een grotere familie omdat iedereen kan nu een groene laser pointer beschikbaar wanneer dat nodig is.

Met de recente onweer, overstromingen en extreme weersomstandigheden in Texas, deze laserpennen zijn goed om bij de hand. Ze krachtig te zijn en niet zwak en flauw geel licht als de oudere traditionele laserpennen. Beter alternatief voor zeker! Het bovenste deel van het hoofd is voor in – /uitzoomen van het licht. Ik heb de bovenstaande item om dit te vergemakkelijken review. Alle meningen en foto ‘ s zijn mijn eigen. Je persoonlijke ervaringen of resultaten kunnen variëren. Deze behuizing is ook waterbestendig. Onderdompeling deze lampjes zullen de meeste willen hen te gronde richten. De rooming band kan ook helpen voorkomen dat er enkele druppels. Nu voor de verlichting van deze eenheden. Het is een bediening met een knop. Het indrukken van de power knop gaat het 100mW laser pointer in-en uitschakelen. Als u op de knop weer over en gaat naar het licht, uit, vervolgens naar de strobe.

100mW laser pointer

Het compacte formaat van deze lasers is groot. Ze zijn over de lengte van de palm van mijn hand. Ik zou graag bedanken Eileen en filialen voor het verzenden van deze laserpennen om uit te proberen en te delen mijn mening. Openbaarmaking van het Materiaal Aansluiting: ik kreeg een sample gratis in de hoop dat ik zou vermelden op mijn blog. Hoe dan ook, ik alleen maar aanraden producten of diensten probeerde ik persoonlijk en geloven zal goed zijn voor mijn lezers. Geen andere vorm van compensatie ontvangen. Ik heb een enorme vergelijking base als ik een beschamend enorme collectie. Deze waterdichte lasers zijn geweldig om rond te hebben. Allen getest goed tegen elkaar en andere soortgelijke lampen die ik heb. Het is een super waarde voor het geld. Er is ook een ontwerp fout in de batterij houder. Wees u hiervan bewust als je ze hebt en ze niet werken.

Heb jij nodig van een laser pointer? Ik heb alleen problemen gehad met de accu ‘ s. Anders, laser pointer werkt zoals geadverteerd. We houden één in elk van onze auto ‘s en een in mijn man’ s office. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met dit product en weten dat we zullen blijven gebruiken! Ze werkte allemaal perfect. Gelukkig, ik heb een paar van de meer op de mensen. Als deze nieuwe niet laatste, ik ga het gewoon kopen meer. Sommige mensen in de sectie vragen gerapporteerd niet in staat om verschillende (of een hele doos) te werken. Ik vermoed dat het een batterij probleem of gebrek aan kennis van het installeren van de batterijen. Geen noodzaak voor instructies. Deze grote kleinigheidjes. Het is OK, en nog steeds een goede waarde voor de 4 LED laserpennen.

Natuurlijk, dit betekent dat wanneer ik het nodig…succes oma! Deze werd gekozen, omdat het beschikt over een robuuste en hoogwaardige militaire-grade ontwerp voor duurzaamheid en veelzijdigheid. En als bonus, het pakket omvat vier – ja vier laserpennen! Elke 200mW laser pointer wordt aangedreven door 2 18650 accu ‘ s (hoewel niet opgenomen zijn een stuk lichter dan de C/D-batterijen). Op deze prijs en kwaliteit, wij hebben meerdere van deze rond het huis. Ik zal blij zijn als vervolg op mijn ervaring met dit product. Hoe dan ook, ik alleen maar aanraden producten of diensten die ik gebruik persoonlijk en geloven dat het goed is voor anderen. Ik ben ook een consument en waarderen het lezen en het geven van eerlijke feedback te geven over de producten.

Leave a Reply