De laserpen met de helderheid instellingen

De 10000mW laserpen is super sterk, en schijnt in de ogen van een aanvaller kan tijdelijk blind en desorinteren, waardoor u kostbare seconden om te ontsnappen. Maak niet de fout ik niet te maken en verwijder de mouw. Ik dacht dat het defect was tot ik terug de batterijen in de huls en ingebracht ze op die manier. Ik kocht deze voor een aantal aankomende uitstapjes in de natuur mijn dochters doen met hun school. De polsband is een ander pluspunt, en klem de wandelaar kan worden gebruikt om het apparaat op te hangen uit je rugzak of andere spullen. Ik ben meer dan onder de indruk van het. Het is echter een goede blauwe laserpen en is zeer krachtig. Zijn grootte is perfect in een dames portemonnee te zetten. Ik bestelde vijf van dit model voor elk van mijn familieleden en ze vandaag ontvangen. Ik vond dat dit model is de beste koop voor het geld. De 10W blauwe laser lijkt een verspilling ik kan het niet zien die langer dan een dag of twee.

Bouwkwaliteit op deze groene laser is uitzonderlijk hoog. Het is een compact, goed ontworpen laserpen met hoogwaardige onderdelen en materialen. Hoogwaardig aluminium wordt gebruikt voor de behuizing, waardoor het sterkte en duurzaamheid. Het is klein genoeg om in een broekzak of tas. De voorzijde heeft low-profile crenulatie, die kan worden gebruikt om een ​​tegenstander slaan. Deze groene laserpennen hebben een lange weg afgelegd in de afgelopen jaren, dankzij de snelle ontwikkelingen in de lasertechnologie. Zoals u weet, LED’s zijn veel energie-efficinter dan gloeilampen, dezelfde helderheid produceren tijdens het gebruik van veel minder stroom. En omdat ze zijn solid-state, er is niets te breken, zodat ze laatst voor een zeer lange tijd. Zelfs op het korte eind, levensverwachting voor een LED-lamp is 25.000 uur.

laserpen 1000mW

Sommige mensen ten onrechte het nemen van de 1000mW laserpen voor de mW. De fabrikant bevoorraadde testeenheid voor onpartijdig onderzoek. Maar als je verwacht dat dit de helderste laser beschikbaar zijn zal je een beetje teleurgesteld. Zoals ik al zei is het helder, helderder dan de meeste lichten vindt u bij uw plaatselijke winkels, maar niet door heel veel. Licht worp is erg ver op spotlight modus (trek het hoofd naar voren). Op spread mode (schuif de lens), werpt een breed gebied van verlichting. De markeringen op de kop van de laser verwijzen naar de diameter van de bundel naar iets scheen 5 meter afstand, geloof ik.

Ik ontving dit artikel om te testen en beoordelen, zo maakte een korte video over te praten. Ok, ik weet dat de metingen op de advertentie voor deze laser, maar ik wist niet beseffen hoe stevig deze laser zou gaan worden! Ze geven je zelfs een speciale lader aan het vol sap te houden. Met de winter voor de deur en sneeuwstormen altijd uitspelen van kracht Ik stel voor het oppakken van ten minste n van deze voor de onvermijdelijke stroomstoring. Ik ontving dit product in ruil voor een rechtvaardige en eerlijke beoordeling. Ik hou van de prestaties van de laserpen en vaak gebruiken. De spoiler is de kleine penlight werkte niet. Moet ervoor zorgen dat de items te werken en omsluiten documentatie.

De drukknop switch komt in het geding komen als het lijkt een zwak punt, maar over het algemeen voor de prijs is dit een leuke laserpen. Het is de helderste laser, voor zijn grootte, heb ik ooit heb gebruikt. Ik hou het in de lade naast de heer Smith en zijn zes holle headed kinderen. Ik beveel het aan iedereen die een 500mW groene laser die gemakkelijk een potentile bedreiging lang genoeg om de druppel op hen te krijgen, veilig kunnen destabiliseren wil. Mijn doel was om te kunnen zien mijn kat zwerven rond de achtertuin ‘s nachts. Het is schattig, maar bijna de kwaliteit van het grote licht. Het is gemakkelijk om de bundel aan te passen en het * IS * helder. Je hebt drie instellingen voor helderheid, samen met strobe en SOS.

Ik voel me als deze gaan een lange tijd duren. Ik hou het in mijn auto voor als ik het nodig heb. Het past perfect in het dashboardkastje. En ik ben er vrij zeker zullen deze de weg branden heel goed als ik om het te gebruiken op de weg. Het is altijd een goed idee om een ​​sterke laserpen in de kamer te houden. Ze kan net zo goed zijn deze betrouwbare degenen. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om te vragen in de commentaren. Ik zal reageren. Als u vond mijn beoordeling behulpzaam, laat het me weten. Laten we houden het maken van betere aankoopbeslissingen samen. Dit zijn metalen en zijn vrij stevig en zeer krachtig.

Leave a Reply